Julie McLeod
Data urodzenia: 1959-05-13
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada
Stan cywilny: mąż Dale Detzler (1989 - 1994), dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2008 Party Goer (gościnnie)
7.5 2002 Party Goer (gościnnie)
4.7 2002 Party Goer (gościnnie)
0.0 2001 Party Goer (gościnnie)
8.1 2000 Party Goer (gościnnie)
0.0 1997 Party Goer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julie McLeod filmy Julie McLeod najlepsze filmy Julie McLeod zdjęcia Julie McLeod galeria Julie McLeod biografia Julie McLeod nominacje Julie McLeod nagrody i wyróżnienia Julie McLeod filmografia Julie McLeod aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.