Julie Kavner
Data urodzenia: 1950-09-07
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys
6.0
Potyczki z Jeannie
I'll Do Anything
1994 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys
7.6
To jest moje życie
This Is My Life
1992 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys
10.0 1991 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys
8.0
Przebudzenia
Awakenings
1990 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys (różne głosy)
4.4 1987 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys
7.0 1987 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys
7.9
Hannah i jej siostry
Hannah and Her Sisters
1986 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys
7.4 1978 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys
6.8 1977 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys
10.0 1976 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys
3.4 1974 Marge Simpson / Patty Bouvier / Selma Bouvier / Jacqueline Bouvier / Ciotka Gladys

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julie Kavner filmy Julie Kavner najlepsze filmy Julie Kavner zdjęcia Julie Kavner galeria Julie Kavner biografia Julie Kavner nominacje Julie Kavner nagrody i wyróżnienia Julie Kavner filmografia Julie Kavner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.