Julie Gregg
Data urodzenia: 1944-01-24
Miejsce urodzenia: Niagara Falls, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1981 Kobieta (gościnnie)
10.0 1978 (gościnnie)
3.7 1978 Wanda (1978) (gościnnie)
9.6 1977 Sandra Corleone
8.6
Ojciec chrzestny II
Godfather: Part II, The
1974 Sandra Corleone(niewymieniony w czołówce)
7.3 1973 Shelby Phillips (gościnnie)
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Sandra Corleone
10.0 1972 Abby Graham (1972-1973)
8.7 1971 Marilyn Trent/Lisa Stephan (1972, 1973) (gościnnie)
6.4 1968 Maggie Corman / Marla Acuna (gościnnie)
8.2 1968 Willa (gościnnie)
7.2 1967 Doktor Harley / Lynn Sargent / Janet Kirby / Carol Robson (gościnnie)
6.9 1967 (gościnnie)
6.0 1966 Nela Cromarty (gościnnie)
6.6 1966 Monique (gościnnie)
6.1 1966 Finella (gościnnie)
8.4 1965 (gościnnie)
8.2 1965 Evelyn (gościnnie)
8.8 1964 Melle Kabaker (gościnnie)
8.5 1963 Barbara Piper (gościnnie)
9.0 1962 Pielęgniarka (gościnnie)
6.2 1962 Sally Anne (1970) (gościnnie)
7.4 1959 Dolly (gościnnie)
7.4 1955 Beth Wilson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julie Gregg filmy Julie Gregg najlepsze filmy Julie Gregg zdjęcia Julie Gregg galeria Julie Gregg biografia Julie Gregg nominacje Julie Gregg nagrody i wyróżnienia Julie Gregg filmografia Julie Gregg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.