Julie Dretzin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Christina Maria Colucci (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Mama Tylera (gościnnie)
8.8 2008 Pamela (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Connie Withers (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Christina Maria Colucci (gościnnie)
7.5 2005 Christina Maria Colucci (gościnnie)
7.3 2002 Christina Maria Colucci (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Christina Maria Colucci (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Barb (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Christina Maria Colucci (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Christina Maria Colucci (gościnnie)
0.0 1998 Christina Maria Colucci (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Christina Maria Colucci (gościnnie)
8.2
Obcy w rodzinie
Aliens in the Family
1996 Christina Maria Colucci (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Christina Maria Colucci (gościnnie)
7.5 1995 Christina Maria Colucci (gościnnie)
10.0 1994 Christina Maria Colucci (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Christina Maria Colucci (gościnnie)
7.6 1993 Christina Maria Colucci (gościnnie)
6.8 1993 Christina Maria Colucci (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julie Dretzin filmy Julie Dretzin najlepsze filmy Julie Dretzin zdjęcia Julie Dretzin galeria Julie Dretzin biografia Julie Dretzin nominacje Julie Dretzin nagrody i wyróżnienia Julie Dretzin filmografia Julie Dretzin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.