Julie Claire
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2013 Pam
5.8 2011 Klientka (gościnnie)
6.3 2011 Klientka (gościnnie)
7.7 2009 Lisa Jenkins (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Klientka (gościnnie)
7.5
Brud
Dirt
2007 Klientka (gościnnie)
3.8 2007 Klientka (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Klientka (gościnnie)
7.6 2005 Klientka (gościnnie)
8.2 2004 Klientka (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Carrie Carlson (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Klientka (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Klientka (gościnnie)
7.5 2000 Klientka (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Klientka (gościnnie)
6.7 1999 Klientka (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Klientka (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Klientka (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Klientka (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Klientka (gościnnie)
7.4 1990 Klientka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julie Claire filmy Julie Claire najlepsze filmy Julie Claire zdjęcia Julie Claire galeria Julie Claire biografia Julie Claire nominacje Julie Claire nagrody i wyróżnienia Julie Claire filmografia Julie Claire aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.