Julie Ann Taylor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2009 Akane Sano (ang. głos)
8.4 2008 Milly Ashford (ang. głos)
7.7 2008 Rin Tsubokura (ang. głos)
8.5 2007 Boota (ang. głos)
8.2
5 centymetrów na sekundę
Byôsoku 5 senchimêtoru
2007 Siostra Kanae (ang. głos)
8.0 2006 Taiga Fujimura / Mordred (ang. głos)
8.3 2006 Milly Ashford (ang. głos)
8.6 2006 Tomagai (ang. głos)
7.6
Ayakashi ayashi: Dziwna opowieść ery Tenpō
Tenpou ibun ayakashi ayashi
2006 Atl (ang. głos)
7.7 2006 Rin Tsubokura (ang. głos)
6.5 2005 Minami (ang. głos)
6.4 2005 Chłopiec (ang. głos)
8.4 2004 Lotte Frank / Młody Johan Liebert / Suleiman (ang. głos)
7.2
Kapłanki przeklętych dni
Kannazuki no Miko
2004 Makoto (ang. głos)
7.6 2004 Chiaki Kounoke (ang. głos)
8.0 2004 Ririn (ang. głos)
7.9 2003 Akiha Tohno (ang. głos)
7.3 2003 Ichigo Morino (ang. głos)
8.1 2003 Żona Biscoe'a / Żona Randy'ego (ang. głos)
8.5 2003 Gojyo (młody) / Kanan / Rinlan (ang. głos)
9.0 2003 Ayaka Machida (ang. głos)
8.2 2002 Eiko Yano / Mika Hanamura (ang. głos)
7.5 2002 Ichigo Morino (ang. głos)
7.9 2002 Mutsumi Otohime (ang. głos)
8.2 2002 Sekretarka Eimi Shiina (ang. głos)
7.9 2001 Chuka / Zapowiedź ewakuacji / Fani (ang. głos)
8.4 2001 Meia Gisborn (ang. głos)
7.9 2000 Meia Gisborn (ang. głos)
8.0 1999 Moe Katsuragi (ang. głos)
8.0 1988 (wersja Animaze 2001) (ang. głos) (ró

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julie Ann Taylor filmy Julie Ann Taylor najlepsze filmy Julie Ann Taylor zdjęcia Julie Ann Taylor galeria Julie Ann Taylor biografia Julie Ann Taylor nominacje Julie Ann Taylor nagrody i wyróżnienia Julie Ann Taylor filmografia Julie Ann Taylor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.