Julianne Nicholson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2012 Claire
7.4
Niesamowity Spider-Man
Amazing Spider-Man, The
2012 Buchmaherka (niewymieniony w czołówce)
5.8
Zostań ze mną
Keep the Lights On
2012 Claire
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Esther Randolph (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Buchmaherka (niewymieniony w czołówce)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Callie (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Buchmaherka (niewymieniony w czołówce)
7.5
Lekarze marzeń
Presidio Med
2002 Buchmaherka (niewymieniony w czołówce)
8.2
Przekręt
Snatch.
2000 Buchmaherka (niewymieniony w czołówce)
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Buchmaherka (niewymieniony w czołówce)
6.8
Goście z zaświatów
Curtain Call
1999 Buchmaherka (niewymieniony w czołówce)
7.8
Sztorm stulecia
Storm of the Century
1999 Buchmaherka (niewymieniony w czołówce)
7.6
Jedyna prawdziwa rzecz
One True Thing
1998 Buchmaherka (niewymieniony w czołówce)
7.5 1997 Buchmaherka (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julianne Nicholson filmy Julianne Nicholson najlepsze filmy Julianne Nicholson zdjęcia Julianne Nicholson galeria Julianne Nicholson biografia Julianne Nicholson nominacje Julianne Nicholson nagrody i wyróżnienia Julianne Nicholson filmografia Julianne Nicholson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.