Juliana Donald
Data urodzenia: 1964-01-01
Miejsce urodzenia: Waszyngton, Dystrykt Kolumbii, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Madeline Kroger (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Nancy Kline (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Nancy Kline (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Nancy Kline (gościnnie)
6.8
Adwokat
Civil Action, A
1998 Nancy Kline (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Nancy Kline (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Nancy Kline (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Nancy Kline (gościnnie)
6.7 1993 Nancy Kline (gościnnie)
7.6 1993 Nancy Kline (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Nancy Kline (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Nancy Kline (gościnnie)
7.5
Czacha dymi
Brain Donors
1992 Nancy Kline (gościnnie)
6.7 1992 Nancy Kline (gościnnie)
7.5 1991 Nancy Kline (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Nancy Kline (gościnnie)
7.5
Purpurowa róża z Kairu
Purple Rose of Cairo, The
1985 Nancy Kline (gościnnie)
7.1 1984 Nancy Kline (gościnnie)
6.3 1983 Nancy Kline (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Juliana Donald filmy Juliana Donald najlepsze filmy Juliana Donald zdjęcia Juliana Donald galeria Juliana Donald biografia Juliana Donald nominacje Juliana Donald nagrody i wyróżnienia Juliana Donald filmografia Juliana Donald aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.