Julian Wadham
Data urodzenia: 1958-08-07
Miejsce urodzenia: Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Shirley J Cassedy (od 1990), 4 dzieci: William Francis (ur. 1991), Thomas Wyndham (ur. 1992), Oliver Julian (ur. 1994) i Samuel Nicholas (ur. 1997)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
8.1
Czas wojny
War Horse
2011 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
9.0
Żelazna Dama
Iron Lady, The
2011 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
8.2 2010 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
6.8 2007 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
8.8
Proces norymberski
Nuremberg: Nazis on Trial
2006 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
8.5
Egipt
Egypt
2005 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
10.0 2004 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
0.0 2004 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
5.5 2003 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
6.8 2003 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
5.1
Nieśmiertelna
Highlander: The Raven
1998 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
7.0 1998 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
6.0
Trzymaj aspidistrę w locie
Keep the Aspidistra Flying
1997 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
6.8
Taniec do muzyki czasu
Dance to the Music of Time, A
1997 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
7.4
Angielski pacjent
English Patient, The
1996 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
7.6 1994 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
10.0
Żegnaj okrutny świecie
Goodbye Cruel World
1992 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
0.0 1992 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
8.4 1990 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
0.0 1990 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
0.0
Po wojnie
After the War
1989 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
0.0 1989 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
0.0 1988 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
7.7
Maurycy
Maurice
1987 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
5.7
Lord Mountbatten: ostatni wicekról Indii
Lord Mountbatten: The Last Viceroy
1986 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
0.0 1986 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
8.0 1982 Generał Herbert Strutt (gościnnie)
7.6 1970 Generał Herbert Strutt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julian Wadham filmy Julian Wadham najlepsze filmy Julian Wadham zdjęcia Julian Wadham galeria Julian Wadham biografia Julian Wadham nominacje Julian Wadham nagrody i wyróżnienia Julian Wadham filmografia Julian Wadham aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.