Julian Bailey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Tom
0.0 2005 Admirał Coligny
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Kenny (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Matt - 2007 (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 P.O. Ronald Zuger (gościnnie)
10.0 2002 Scott Wilson
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Clayton Leonard (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Edytor (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Nick (gościnnie)
7.8
Księga dżungli
Jungle Book Shonen Mowgli
1989 (angielski dubbing) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julian Bailey filmy Julian Bailey najlepsze filmy Julian Bailey zdjęcia Julian Bailey galeria Julian Bailey biografia Julian Bailey nominacje Julian Bailey nagrody i wyróżnienia Julian Bailey filmografia Julian Bailey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.