Julia Swift
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 Pani Blackwood (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Debbie McKendrick (2005) (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Leigh Hoskins (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Angie Blunstone (gościnnie)
10.0 1986 Vicky Barton
7.5 1981 Pielęgniarka Peggy Worsley (1983) (gościnnie)
7.9 1979 Wimple (gościnnie)
0.0 1976 Gość hotelowy(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julia Swift filmy Julia Swift najlepsze filmy Julia Swift zdjęcia Julia Swift galeria Julia Swift biografia Julia Swift nominacje Julia Swift nagrody i wyróżnienia Julia Swift filmografia Julia Swift aktor Julia Swift scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.