Julia Pietrucha
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Carmilla
5.5 2009 Łucka Konka
6.4 2009 Natalia (gościnnie)
5.2 2009 Sylwia Kubus
7.1 2008 Misia (gościnnie)
5.6 2007 Kinga Stroch
4.4 2006 Julka, córka Grażyny
7.2 2002 Młoda dziewczyna (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julia Pietrucha filmy Julia Pietrucha najlepsze filmy Julia Pietrucha zdjęcia Julia Pietrucha galeria Julia Pietrucha biografia Julia Pietrucha nominacje Julia Pietrucha nagrody i wyróżnienia Julia Pietrucha filmografia Julia Pietrucha aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.