Julia Nickson-Soul
Data urodzenia: 1958-09-11
Miejsce urodzenia: Singapur
Stan cywilny: mąż David Soul (1987 - 1993, rozwód), córka China (ur. 1988)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.4 2002 Pani Enrile (gościnnie)
10.0 2001 Rambo
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Lilly Chin (1995) (gościnnie)
7.0 1995 Lynne Kennedy (gościnnie)
7.1 1994 Laura Greystone (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Leigh Sun (1995) (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Catherine Sakai (1994) (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 Connie (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Cassandra (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Porucznik komandor Heiko Kimura (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Dr Susan Lee (gościnnie)
7.4
K2
1991 Cindy Jameson
9.0 1991 (gościnnie)
7.5
W 80 dni dookoła świata
Around the World in 80 Days
1989 księżniczka Aouda
8.3 1988 Orlanda Ramos
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Inżynier Lian T'Su (gościnnie)
7.2
Rambo II
Rambo: First Blood Part II
1985 Co Bao
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Carla, Rose's henchwoman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julia Nickson-Soul filmy Julia Nickson-Soul najlepsze filmy Julia Nickson-Soul zdjęcia Julia Nickson-Soul galeria Julia Nickson-Soul biografia Julia Nickson-Soul nominacje Julia Nickson-Soul nagrody i wyróżnienia Julia Nickson-Soul filmografia Julia Nickson-Soul aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.