Julia Louis-Dreyfus
Data urodzenia: 1961-01-13
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Brad Hall (od 1987), 2 synów: Henry (ur. 1992) i Charles (ur. 1997)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2011 Gloria (głos) (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Gloria (głos) (gościnnie)
8.0 2002 Gloria (głos) (gościnnie)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 Gloria (głos) (gościnnie)
6.2
Dzień ojca
Fathers' Day
1997 Gloria (głos) (gościnnie)
6.3 1995 Gloria (głos) (gościnnie)
6.0
Małolat
North
1994 Gloria (głos) (gościnnie)
6.7
Jack Niedźwiadek
Jack the Bear
1993 Gloria (głos) (gościnnie)
7.4 1990 Gloria (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Gloria (głos) (gościnnie)
8.1 1989 Gloria (głos) (gościnnie)
6.6
Dzień za dniem
Day by Day
1988 Gloria (głos) (gościnnie)
7.9
Hannah i jej siostry
Hannah and Her Sisters
1986 Gloria (głos) (gościnnie)
8.2 1982 Gloria (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julia Louis-Dreyfus filmy Julia Louis-Dreyfus najlepsze filmy Julia Louis-Dreyfus zdjęcia Julia Louis-Dreyfus galeria Julia Louis-Dreyfus biografia Julia Louis-Dreyfus nominacje Julia Louis-Dreyfus nagrody i wyróżnienia Julia Louis-Dreyfus filmografia Julia Louis-Dreyfus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.