Julia Kamińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2011 Listonoszka Danuta
0.0 2011 Kujonka
6.1 2009 Poetka
6.4 2009 Ania, uczennica Tadeusza Krala (gościnnie)
6.7 2008 Ula
2.0 2007 Cięta
3.8 2007 Tosia, córka Judyty
4.0 2005 Agnieszka Niwińska

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julia Kamińska filmy Julia Kamińska najlepsze filmy Julia Kamińska zdjęcia Julia Kamińska galeria Julia Kamińska biografia Julia Kamińska nominacje Julia Kamińska nagrody i wyróżnienia Julia Kamińska filmografia Julia Kamińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.