Julia Hills
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2004 Julie McKee (gościnnie)
0.0 2003 Pani Fisher
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Caroline Joyner (gościnnie)
3.0 1993 (gościnnie)
7.0 1993 Kay (gościnnie)
6.0 1990 Bathsheba (gościnnie)
5.0 1990 (gościnnie)
10.0 1986 Babs Palmer
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Carole Simpson (gościnnie)
5.5 1983

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julia Hills filmy Julia Hills najlepsze filmy Julia Hills zdjęcia Julia Hills galeria Julia Hills biografia Julia Hills nominacje Julia Hills nagrody i wyróżnienia Julia Hills filmografia Julia Hills aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.