Julia Ford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8
Wilcze prawo: 1980
Red Riding: In the Year of Our Lord 1980
2009 Elizabeth Hall
0.0 2009 Mama Tony'ego
5.6 2009 Jean
7.3
Być człowiekiem
Being Human
2008 Fleur (gościnnie)
0.0 2005 Annie Kinsey
10.0 2004 Kathleen Jonas
6.4 2002 Iridia (gościnnie)
0.0 2002 Penny Kent
0.0 2001 Sonia
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Joanna Craxton (gościnnie)
6.0 1997 Sue Bradley (gościnnie)
8.5
Milczący świadek
Silent Witness
1996 Louise Dryden (gościnnie)
0.0 1994 Alice Hewitt (gościnnie)
7.0 1993 Liz Thurston (gościnnie)
6.8 1992 Sandra Wilson (gościnnie)
0.0 1990 Liz Seymour, patolog (1995)
7.6 1984 Jean Ashmore (gościnnie)
7.4 1981 Suzy Burchet (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julia Ford filmy Julia Ford najlepsze filmy Julia Ford zdjęcia Julia Ford galeria Julia Ford biografia Julia Ford nominacje Julia Ford nagrody i wyróżnienia Julia Ford filmografia Julia Ford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.