Julia Duffy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Candice Lishman (gościnnie)
8.3 2011 Candice Lishman (gościnnie)
6.6 2010 Millie Hanford (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Millie Hanford (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Millie Hanford (gościnnie)
7.6
Drake i Josh
Drake & Josh
2004 Millie Hanford (gościnnie)
9.5 2004 Millie Hanford (gościnnie)
7.3 2004 Millie Hanford (gościnnie)
7.0 2001 Millie Hanford (gościnnie)
9.5 1999 Millie Hanford (gościnnie)
8.4 1999 Millie Hanford (gościnnie)
7.0 1998 Millie Hanford (gościnnie)
4.0 1997 Millie Hanford (gościnnie)
0.0 1997 Millie Hanford (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Millie Hanford (gościnnie)
7.6
Pinky i Mózg
Pinky and the Brain
1995 Millie Hanford (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Millie Hanford (gościnnie)
7.8 1993 Millie Hanford (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Millie Hanford (gościnnie)
6.1 1991 Millie Hanford (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Millie Hanford (gościnnie)
10.0 1983 Millie Hanford (gościnnie)
6.3 1983 Millie Hanford (gościnnie)
8.3
W imię honoru
Blue and the Gray, The
1982 Millie Hanford (gościnnie)
7.6 1982 Millie Hanford (gościnnie)
8.6 1982 Millie Hanford (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Millie Hanford (gościnnie)
6.2 1981 Millie Hanford (gościnnie)
6.7
Sposób Cuttera
Cutter's Way
1981 Millie Hanford (gościnnie)
8.0 1981 Millie Hanford (gościnnie)
7.7 1977 Millie Hanford (gościnnie)
6.8 1977 Millie Hanford (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Millie Hanford (gościnnie)
7.8 1963 Millie Hanford (gościnnie)
7.8 1951 Millie Hanford (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julia Duffy filmy Julia Duffy najlepsze filmy Julia Duffy zdjęcia Julia Duffy galeria Julia Duffy biografia Julia Duffy nominacje Julia Duffy nagrody i wyróżnienia Julia Duffy filmografia Julia Duffy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.