Julia Carpenter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.1 2011 Joyce (gościnnie)
8.2 2011 Audrey (gościnnie)
8.3 2011 Audrey (gościnnie)
4.5 2009 Joyce (gościnnie)
0.0 2008 Joyce (gościnnie)
8.0 2007 Joyce (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julia Carpenter filmy Julia Carpenter najlepsze filmy Julia Carpenter zdjęcia Julia Carpenter galeria Julia Carpenter biografia Julia Carpenter nominacje Julia Carpenter nagrody i wyróżnienia Julia Carpenter filmografia Julia Carpenter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.