Julia Campbell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Melanie (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Carol Ashford (gościnnie)
8.3
Terapia
In Treatment
2008 Melanie (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Melanie (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Nina Hodge (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Melanie (gościnnie)
8.3 2006 Sally Mitchell (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Mary Campbell (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Melanie (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Muriel (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Francine (gościnnie)
7.4
Czerwona róża
Rose Red
2002 Melanie (gościnnie)
7.3 2002 Gretchen Cambridge (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Melanie (gościnnie)
6.1 2000 Melanie (gościnnie)
8.1 2000 Melanie (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Janet Marie Marsh (gościnnie)
5.6 1999 Melanie (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Melanie (gościnnie)
6.0 1998 Melanie (gościnnie)
6.9
Stan wyjątkowy
Martial Law
1998 Melanie (gościnnie)
5.3
Romy i Michele na zjeździe absolwentów
Romy and Michele's High School Reunion
1997 Melanie (gościnnie)
7.5 1997 Melanie (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Melanie (gościnnie)
8.1
Niegrzeczni Panowie
Men Behaving Badly
1996 Melanie (gościnnie)
0.0 1995 Melanie (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Melanie (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Whitney (gościnnie)
0.0 1993 Melanie (gościnnie)
6.6 1991 Melanie (gościnnie)
7.4 1990 Melanie (gościnnie)
4.0 1989 Melanie (gościnnie)
10.0 1987 Melanie (gościnnie)
5.6 1984 Melanie (gościnnie)
8.4 1975 Melanie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Julia Campbell filmy Julia Campbell najlepsze filmy Julia Campbell zdjęcia Julia Campbell galeria Julia Campbell biografia Julia Campbell nominacje Julia Campbell nagrody i wyróżnienia Julia Campbell filmografia Julia Campbell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.