Judy Reyes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Theresa Candela (gościnnie)
7.7 2009 Theresa Candela (gościnnie)
7.6 2001 Pielęgniarka Carla Espinosa
5.8 2000 Theresa Candela (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Michelle (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Theresa Candela (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Theresa Candela (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Theresa Candela (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Theresa Candela (gościnnie)
7.6 1993 Theresa Candela (gościnnie)
8.1 1989 Theresa Candela (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Judy Reyes filmy Judy Reyes najlepsze filmy Judy Reyes zdjęcia Judy Reyes galeria Judy Reyes biografia Judy Reyes nominacje Judy Reyes nagrody i wyróżnienia Judy Reyes filmografia Judy Reyes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.