Judy Cornwell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 Martha Hooke (2003) (gościnnie)
7.6 2000 Peggotty
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 May Cuttle (gościnnie)
8.3
Piątka detektywów
Famous Five, The
1996 Pani Baker (gościnnie)
7.4
Perswazje
Persuasion
1995 Pani Musgrove
9.0 1992 Ciocia Peggy
6.8 1992 Isabelle Sheba Christie (1999) (gościnnie)
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 Stokrotka
5.5 1986 Pani McDipper
7.6 1984 Brenda (1998) (gościnnie)
0.0 1983 Jean Watson
7.7 1983 pani Reed
5.5 1983 (1983) (gościnnie)
7.4 1981 Belle Young (1987) (gościnnie)
0.0 1980 Panna Crush (1980) (gościnnie)
0.0 1978 Joan
3.0 1978 Bessy Tulliver
1.0 1977 Margaret (1977) (gościnnie)
7.0 1972 Harriet Kuyper (1991) (gościnnie)
8.0
Dwoje na drodze
Two for the Road
1967 Pat
5.5 1967 Samantha (gościnnie)
0.0 1965 (1967)(gościnnie)
7.0 1965 Ginny / Lady Gay Spanker
10.0 1964 (1968) (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Maddy (1987) (gościnnie)
4.7 1955 Iris Pettigrew (1960) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Judy Cornwell filmy Judy Cornwell najlepsze filmy Judy Cornwell zdjęcia Judy Cornwell galeria Judy Cornwell biografia Judy Cornwell nominacje Judy Cornwell nagrody i wyróżnienia Judy Cornwell filmografia Judy Cornwell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.