Judith Light
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2006 (głos) (ona sama) (gościnnie)
6.4 2006 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 (głos) (ona sama) (gościnnie)
0.0 2004 (głos) (ona sama) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 (głos) (ona sama) (gościnnie)
4.2 1998 (głos) (ona sama) (gościnnie)
10.0 1993 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.3 1984 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.1 1982 (głos) (ona sama) (gościnnie)
8.2 1982 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.3 1973 (głos) (ona sama) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Judith Light filmy Judith Light najlepsze filmy Judith Light zdjęcia Judith Light galeria Judith Light biografia Judith Light nominacje Judith Light nagrody i wyróżnienia Judith Light filmografia Judith Light aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.