Judith Ivey
Data urodzenia: 1951-09-04
Miejsce urodzenia: El Paso, Teksas, USA
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Ricardo Gutierrez (rozwód); 2. Tim Braine (od 14.05.1989), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Barbara Robbins (gościnnie)
5.4 2010 Barbara Robbins (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 E. Parker (gościnnie)
7.2 2005 Barbara Robbins (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Barbara Robbins (gościnnie)
7.4
Czerwona róża
Rose Red
2002 Barbara Robbins (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Barbara Robbins (gościnnie)
8.0
Przed metą
Without Limits
1998 Barbara Robbins (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Barbara Robbins (gościnnie)
7.3
Plac Waszyngtona
Washington Square
1997 Barbara Robbins (gościnnie)
7.0
Życie mniej zwyczajne
Life Less Ordinary, A
1997 Barbara Robbins (gościnnie)
8.9 1994 Barbara Robbins (gościnnie)
6.8 1993 Barbara Robbins (gościnnie)
6.0
Brudne pieniądze
There Goes the Neighborhood
1992 Barbara Robbins (gościnnie)
0.0 1990 Barbara Robbins (gościnnie)
5.9
Raz jeszcze
Hello Again
1987 Barbara Robbins (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Barbara Robbins (gościnnie)
8.0
Kompromitujące pozy
Compromising Positions
1985 Barbara Robbins (gościnnie)
6.5
Harry i syn
Harry and Son
1984 Barbara Robbins (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Barbara Robbins (gościnnie)
0.0

0 Barbara Robbins (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Judith Ivey filmy Judith Ivey najlepsze filmy Judith Ivey zdjęcia Judith Ivey galeria Judith Ivey biografia Judith Ivey nominacje Judith Ivey nagrody i wyróżnienia Judith Ivey filmografia Judith Ivey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.