Judi Barton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 członek zarządu (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Klientka w sklepie z antykami (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 członek zarządu (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 członek zarządu (gościnnie)
7.5 2002 Sylvia - gość (gościnnie)
0.0

0 członek zarządu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Judi Barton filmy Judi Barton najlepsze filmy Judi Barton zdjęcia Judi Barton galeria Judi Barton biografia Judi Barton nominacje Judi Barton nagrody i wyróżnienia Judi Barton filmografia Judi Barton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.