Judd Hirsch
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Wszystkie odloty Cheyenne'a
This Must Be the Place
2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 2005 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.5 2003 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5
Życie ulicy
Street Time
2002 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.9 2000 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
4.0 1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7
Kochany John
Dear John
1988 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.7
Zwyczajni ludzie
Ordinary People
1980 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Król Cyganów
King of the Gypsies
1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1976 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1976 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 1975 (głos) (on sam) (gościnnie)
3.4 1974 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9 1973 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Judd Hirsch filmy Judd Hirsch najlepsze filmy Judd Hirsch zdjęcia Judd Hirsch galeria Judd Hirsch biografia Judd Hirsch nominacje Judd Hirsch nagrody i wyróżnienia Judd Hirsch filmografia Judd Hirsch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.