Juan Chioran
Data urodzenia: Argentyna
Miejsce urodzenia: żona Jacklyn Francis

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Dr Christian Vezza (gościnnie)
6.0 2006 Dr Christian Vezza (gościnnie)
9.4 2005 Dr Christian Vezza (gościnnie)
7.0
Harry i wiaderko pełne dinozaurów
Harry and His Bucket Full of Dinosaurs
2005 Dr Christian Vezza (gościnnie)
3.0 2005 Dr Christian Vezza (gościnnie)
7.7
Alicja w krainie prawa
This Is Wonderland
2004 Dr Christian Vezza (gościnnie)
7.5 2002 Dr Christian Vezza (gościnnie)
7.0
Amatorzy przygód
Adventure Inc.
2002 Dr Christian Vezza (gościnnie)
4.7 2002 Dr Christian Vezza (gościnnie)
7.9
Łowca
Tracker
2001 Dr Christian Vezza (gościnnie)
8.0 2001 Dr Christian Vezza (gościnnie)
8.1 2000 Dr Christian Vezza (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Dr Christian Vezza (gościnnie)
7.3
Przygody Sindbada żeglarza
Adventures of Sindbad, The
1996 Dr Christian Vezza (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Dr Christian Vezza (gościnnie)
6.4 1994 Dr Christian Vezza (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 Dr Christian Vezza (gościnnie)
8.7 1990 Dr Christian Vezza (gościnnie)
7.0 1987 Dr Christian Vezza (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Juan Chioran filmy Juan Chioran najlepsze filmy Juan Chioran zdjęcia Juan Chioran galeria Juan Chioran biografia Juan Chioran nominacje Juan Chioran nagrody i wyróżnienia Juan Chioran filmografia Juan Chioran aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.