Juan Carlos Colombo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Don Pedro
0.0 2010 Doktor
0.0 2010 Ojciec
8.4 2010 Armando Chávez
0.0 2009 Dr Hevia
0.0 2008 Luque(gościnnie)
8.8 2008 Rafael
8.8 2007 Lázaro (gościnnie)
0.0 2006 Rene Velasco
0.0 2005 Reynold Rames
10.0 2003 Benjamin
8.3 2002 Jorge Riquelme - tata Jessici
6.1 2001 Igancio De La Mora
9.7 2000 Alfonso Ruelas
8.2 1999 Martín
4.5 1996 Samuel Levy
7.2
Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
1994 Ochroniarz Corteza
8.6 1994 Melchor Ocampo
0.0 1992 José Manuel Curiel
0.0 1991 Ernesto

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Juan Carlos Colombo filmy Juan Carlos Colombo najlepsze filmy Juan Carlos Colombo zdjęcia Juan Carlos Colombo galeria Juan Carlos Colombo biografia Juan Carlos Colombo nominacje Juan Carlos Colombo nagrody i wyróżnienia Juan Carlos Colombo filmografia Juan Carlos Colombo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.