Juan Carlos Casasola
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2008 Graciano
6.3 2006 Jorge (gościnnie)
7.5
Grzesznica
Amarte es mi pecado
2004 Escolta Cesar
7.2
Serce z kamienia
Mujer de madera
2004 Heriberto
8.0
Miłość i nienawiść
Entre el amor y el odio
2002 Catrín
8.0 2001 Lic. Chacal
8.0 2001 Sergio Orozco
7.8
Mała księżniczka
Carita de ángel
2000 Jairo
9.7 2000 Damián
10.0 2000 Justino Hérnandez
7.7
Krople miłości
Gotita de Amor
1998 Roman
8.0 1998
10.0 1996
8.6 1994 Francisco Zarco
0.0 1991 Fausto Medrán
0.0 1990 Javier

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Juan Carlos Casasola filmy Juan Carlos Casasola najlepsze filmy Juan Carlos Casasola zdjęcia Juan Carlos Casasola galeria Juan Carlos Casasola biografia Juan Carlos Casasola nominacje Juan Carlos Casasola nagrody i wyróżnienia Juan Carlos Casasola filmografia Juan Carlos Casasola aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.