J.R. Nutt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Facet na basenie (gościnnie)
7.1 2011 Kyle (gościnnie)
7.4 2010 Facet na basenie (gościnnie)
7.2 2009 Facet na basenie (gościnnie)
7.1 2008 Stoner Guy (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Facet na basenie (gościnnie)
7.6 2007 Facet na basenie (gościnnie)
6.6
Cory w Białym Domu
Cory in the House
2007 Facet na basenie (gościnnie)
8.1 2007 Facet na basenie (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Facet na basenie (gościnnie)
8.0 2007 Facet na basenie (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Nick (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Logan (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Facet na basenie (gościnnie)
6.9
Czcigodni mordercy
Men of Respect
1990 Facet na basenie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

J.R. Nutt filmy J.R. Nutt najlepsze filmy J.R. Nutt zdjęcia J.R. Nutt galeria J.R. Nutt biografia J.R. Nutt nominacje J.R. Nutt nagrody i wyróżnienia J.R. Nutt filmografia J.R. Nutt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.