JR Bourne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
10.0 2011 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
5.9 2011 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
8.4 2011 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
7.4 2011 Argent
7.3
Tajemny krąg
The Secret Circle
2011 Isaac (gościnnie)
8.3 2011 Samuel (gościnnie)
7.9 2011 Chris Argent
10.0 2010 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
7.8 2008 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jeremy Hale (gościnnie)
6.0
Superburza
Superstorm
2007 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
7.2
Egzorcyzmy Emily Rose
Exorcism of Emily Rose, The
2005 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
8.3 2005 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
8.0 2002 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
7.3 2002 Stan Keeler (gościnnie)
6.0
Trzynaście duchów
Thir13en Ghosts
2001 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
7.2 2001 Dr Bernard Chisholm (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
7.3 2000 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jerome Kessler (2007) (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
7.4
Kruk: Droga do nieba
Crow: Stairway to Heaven, The
1998 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
7.0 1998 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
10.0
Two
1996 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
6.8 1996 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie
8.2 1993 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie) (nie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

JR Bourne filmy JR Bourne najlepsze filmy JR Bourne zdjęcia JR Bourne galeria JR Bourne biografia JR Bourne nominacje JR Bourne nagrody i wyróżnienia JR Bourne filmografia JR Bourne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.