J.P. Manoux
Data urodzenia: 1969-06-08
Miejsce urodzenia: Fresno, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Edgar Cole (gościnnie)
7.7 2011 Edgar Cole (gościnnie)
7.3
Dorastająca nadzieja
Raising Hope
2010 Edgar Cole (gościnnie)
6.3 2010 Edgar Cole (gościnnie)
6.8 2009 Edgar Cole (gościnnie)
3.8 2007 Edgar Cole (gościnnie)
7.7
Nowa szkoła króla
Emperor's New School, The
2006 Edgar Cole (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Sobowtór Moby'ego (gościnnie)
8.8 2005 Edgar Cole (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Farmer (gościnnie)
7.2
Filip z przyszłości
Phil of the Future
2004 Edgar Cole (gościnnie)
6.8
Reno 911!
Reno 911
2003 Edgar Cole (gościnnie)
7.5 2002 Jacob Posner (gościnnie)
10.0 2002 Edgar Cole (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Edgar Cole (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Edgar Cole (gościnnie)
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 Edgar Cole (gościnnie)
7.2 2001 Edgar Cole (gościnnie)
7.6 2001 Charlie (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Edgar Cole (gościnnie)
7.5 2000 Edgar Cole (gościnnie)
8.1 2000 Edgar Cole (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Edgar Cole (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Edgar Cole (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Edgar Cole (gościnnie)
7.9
Zakręcony
Stark Raving Mad
1999 Edgar Cole (gościnnie)
9.0 1999 Edgar Cole (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (gościnnie)
7.6 1999 Edgar Cole (gościnnie)
7.8 1998 Edgar Cole (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Edgar Cole (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Edgar Cole (gościnnie)
6.9 1998 Edgar Cole (gościnnie)
7.9
Biuro
Working
1997 Edgar Cole (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Edgar Cole (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Edgar Cole (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Edgar Cole (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Edgar Cole (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Edgar Cole (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

J.P. Manoux filmy J.P. Manoux najlepsze filmy J.P. Manoux zdjęcia J.P. Manoux galeria J.P. Manoux biografia J.P. Manoux nominacje J.P. Manoux nagrody i wyróżnienia J.P. Manoux filmografia J.P. Manoux aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.