Józef Mika
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Sierżant Braun
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Gestapowiec we Lwowie (niewymieniony w czołówce)
7.4 2007 (polski dubbing)
5.4 2006 (gościnnie)
5.0
Power Rangers Mistyczna Moc
Power Rangers Mystic Force
2006 Dr Tristian / Jester / Olbrzym / Śnieżny Książę (polski dubbing)
7.0 2006 Samuel,Herculeon (polski dubbing)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 SS-man w Auschwitz (gościnnie) (niewy
7.5
Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster
Foster's Home for Imaginary Friends
2004 Klaun (polski dubbing)
3.7 2004 Doktor Kaufman
4.2
Pani Pająkowa i jej przyjaciele ze Słonecznej Doliny
Miss Spider's Sunny Patch Friends
2004 (polski dubbing)
6.0
Koszmarny Karolek
Horrid Henry
2004 Muskularny Miecio (polski dubbing)
4.1 2002 Antek (polski dubbing)
6.5
Roboluch
RoboRoach
2002 Sterling (polski dubbing)
7.2 2002 Urzędnik (głos) (gościnnie)
7.4
Ach, ten Andy!
What's with Andy?
2001 Leech / Tata Andy'ego / Szeryf Steve Rowgee Junior (polski dubbing)
8.0
X-Men: Ewolucja
X-Men: Evolution
2000 Duncan Matthews (polski dubbing)
6.4 2000 Lejtnant niemiecki (gościnnie)
6.4 1999 Tata Oskara
6.2
Nieustraszeni ratownicy
Rescue Heroes
1999 (polski dubbing)
8.0
Mysz aniołek
Angelmouse
1999 Kurczak (polski dubbing)
7.2
Nowe przygody Rodziny Addamsów
New Addams Family, The
1998 Pan Filding (polski dubbing)
7.4 1998 Eryk (głos)
5.0 1998 Jakub (polski dubbing)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Amebowiec II (polski dubbing)
7.6 1997 Carl (polski dubbing)
7.4
Księżniczka Sissi
Princess Sissi
1997 Kail i Konrad (polski dubbing)
5.2
Wojownicze żółwie ninja - następna mutacja
Ninja Turtles: The Next Mutation
1997 Leonardo (polski dubbing)
6.5
Myszorki na prerii
Little Mouse on the Prairie
1997 Ościk (polski dubbing)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 (polski dubbing)
9.0 1997 (polski dubbing)
5.9
Żywiołki
Tidings, The
1997 (polski dubbing)
10.0
Kapitan
Kapitän, Der
1997 Wołodia
6.7 1996 Listonosz
6.8
Kacper
Casper
1996 (polski dubbing)
8.0
Świat według Ludwiczka
Life with Louie
1995 Tommy Anderson (polski dubbing)
7.1
Maska
Mask, The
1995 (polski dubbing)
5.2 1995 Spiker niemieckiej telewizji (gościnnie)
6.5
Księżniczka Tenko
Princess Tenko and the Guardians of the Magic
1995 (polski dubbing)
3.8 1994 Niemiec współpracujący z "Ziemianinem" (gościnnie)
5.8 1993 Mężczyzna w kolejce w pośredniaku (gościnnie)
7.0
Podróż do serca świata
Journey to the Heart of the World
1993 (polski dubbing)
6.6
Kot Ik!
Eek! the Cat
1992 Wade (polski dubbing)
8.8
Świat królika Piotrusia i jego przyjaciół
World of Peter Rabbit and Friends, The
1992 (polski dubbing)
6.4
Nowe podróże Guliwera
Gulliver's Travels
1992 (polski dubbing)
8.7 1991 Doug Zabawny (polski dubbing)
6.4
Piotruś Pan i Piraci
Peter Pan and the Pirates
1990 Tyka (polski dubbing)
7.7
Muminki
Moomins
1990 Ryjek (polski dubbing)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 (polski dubbing)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Chłopak, który szukał samochodu niespodzianki w ryżu / Dzieciak na placu zabaw
7.5
Hrabia Kaczula
Count Duckula
1988 Hrabia Kaczula (1) (polski dubbing)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Brzucho, jeden z Braci Be / Goguś / Bryś, szkolny osiłek / Spiker radiowy / Rzeźbiarz Sfinksa (stara
7.4
Królewna Złoty Loczek
Lady Lovelylocks and the Pixietails
1987 (polski dubbing)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Chichotek (polski dubbing)
6.6
Guziczek
Yume no Hoshi no Button Nose
1985 (polski dubbing)
7.2
Fraglesy
Fraggle Rock
1983 Wembley Fragles (polski dubbing)
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 (wersja TV) (polski dubbing)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Złośnik / Dorosły Nat (polski dubbing)
6.2
Huckleberry Finn
Huckleberry-No Boken
1976 (polski dubbing)
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 (wersja amerykańska) (polski dubbing)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Józef Mika filmy Józef Mika najlepsze filmy Józef Mika zdjęcia Józef Mika galeria Józef Mika biografia Józef Mika nominacje Józef Mika nagrody i wyróżnienia Józef Mika filmografia Józef Mika aktor Józef Mika scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.