Joy Miller
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2005 Mama Katriny (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Brenda Blair (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Dorata Chojnacki (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Annie Jones(gościnnie)
8.0 1981 Linda Shelley (gościnnie)
0.0 1980 Kitty Adams

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joy Miller filmy Joy Miller najlepsze filmy Joy Miller zdjęcia Joy Miller galeria Joy Miller biografia Joy Miller nominacje Joy Miller nagrody i wyróżnienia Joy Miller filmografia Joy Miller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.