Joy Behar
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Eunice (głos)
9.1 2000 Eunice (głos)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Eunice (głos)
6.5
Tylko miłość
Love Is All There Is
1996 Eunice (głos)
7.1
Hakerzy
Hackers
1995 Eunice (głos)
7.9
Tajemnica morderstwa na Manhattanie
Manhattan Murder Mystery
1993 Eunice (głos)
7.6
To jest moje życie
This Is My Life
1992 Eunice (głos)
9.5 1989 Eunice (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joy Behar filmy Joy Behar najlepsze filmy Joy Behar zdjęcia Joy Behar galeria Joy Behar biografia Joy Behar nominacje Joy Behar nagrody i wyróżnienia Joy Behar filmografia Joy Behar aktor Joy Behar scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.