Jowita Budnik
Data urodzenia: 1973-11-28
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: mąż Jaroslaw Budnik (od 2005)

Biografia:
Jest wychowanką młodzieżowego ogniska przy Teatrze Ochota. Zaraz po maturze podjęła studia na Wydziale Profilaktyki, Resocjalizacji i Nauk Społecznych na Uniwersytecie Warszawskim. Teraz gościnnie występuje w Teatrze Ochota, Teatrze Powszechnym w Warszawie.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2010 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
5.5 2009 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
7.4 2009 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
3.7 2004 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
7.2 2002 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
8.0 1999 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
6.4 1998 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
6.4
W krainie władcy smoków
Spellbinder: Land of the Dragon Lord
1997 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
5.7 1996 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
7.4 1995 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
3.9 1994 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
6.5 1991 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
8.1 1990 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
7.3 1989 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
6.5 1988 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
7.3 1987 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)
7.4 1985 Pensjonarka (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jowita Budnik filmy Jowita Budnik najlepsze filmy Jowita Budnik zdjęcia Jowita Budnik galeria Jowita Budnik biografia Jowita Budnik nominacje Jowita Budnik nagrody i wyróżnienia Jowita Budnik filmografia Jowita Budnik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.