Jossie Thacker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jennifer (gościnnie)
10.0 2009 Jennifer (gościnnie)
0.0 2009 Jennifer (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Jennifer (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Jennifer (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Jennifer (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Jennifer (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Jennifer (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Jennifer (gościnnie)
8.0 1995 Jennifer (gościnnie)
7.0 1993 Jennifer (gościnnie)
9.0 1992 Jennifer (gościnnie)
8.7 1990 Jennifer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jossie Thacker filmy Jossie Thacker najlepsze filmy Jossie Thacker zdjęcia Jossie Thacker galeria Jossie Thacker biografia Jossie Thacker nominacje Jossie Thacker nagrody i wyróżnienia Jossie Thacker filmografia Jossie Thacker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.