Josie Davis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mary Donlan (gościnnie)
6.9 2011 Mary Donlan (gościnnie)
10.0 2010 Mary Donlan (gościnnie)
2.1 2010 Mary Donlan (gościnnie)
10.0 2010 Mary Donlan (gościnnie)
7.1
Oblicza strachu
Fear Itself
2008 Mary Donlan (gościnnie)
7.8 2007 Serena (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Mary Donlan (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Mary Donlan (gościnnie)
5.6
Nowe życie Fran
Living with Fran
2005 Mary Donlan (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Paula Lindbergh (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Sally Jenkins (gościnnie)
7.3 2004 Calliope Eckhart (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Sandy (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Mary Donlan (gościnnie)
7.3 2002 Mary Donlan (gościnnie)
8.0 2001 Mary Donlan (gościnnie)
7.1 2000 Mary Donlan (gościnnie)
6.9 1998 Mary Donlan (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Mary Donlan (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Mary Donlan (gościnnie)
7.3 1990 Mary Donlan (gościnnie)
5.7 1989 Mary Donlan (gościnnie)
7.0 1984 Mary Donlan (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Mary Donlan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Josie Davis filmy Josie Davis najlepsze filmy Josie Davis zdjęcia Josie Davis galeria Josie Davis biografia Josie Davis nominacje Josie Davis nagrody i wyróżnienia Josie Davis filmografia Josie Davis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.