Joshua Malina
Data urodzenia: 1966-01-17
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Melissa Merwin (od 01.12.1996), 2 dzieci: Isabel i Avi

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Dr Curan (gościnnie)
0.0 2011 Tucker (gościnnie)
7.9 2008 Tucker (gościnnie)
7.4
Faceci na topie
Big Shots
2007 Tucker (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Rektor Siebert (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Tucker (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Tucker (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dr Adam Copeland (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Tucker (gościnnie)
7.5 2005 Tucker (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Tucker (gościnnie)
0.0 2002 Tucker (gościnnie)
7.3 2002 Neal Marshall (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Prokurator okręgowy Monroe (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Tucker (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Tucker (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Tucker (gościnnie)
6.5
Pełnia zła
Malice
1993 Tucker (gościnnie)
7.4
Na linii ognia
In the Line of Fire
1993 Tucker (gościnnie)
7.7
Ludzie honoru
Few Good Men, A
1992 Tucker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joshua Malina filmy Joshua Malina najlepsze filmy Joshua Malina zdjęcia Joshua Malina galeria Joshua Malina biografia Joshua Malina nominacje Joshua Malina nagrody i wyróżnienia Joshua Malina filmografia Joshua Malina aktor Joshua Malina scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.