Joshua Biton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Agent CBI Tork (gościnnie)
0.0 2011 Agent CBI Tork (gościnnie)
8.0
Pacyfik
The Pacific
2010 Sierżant J.P. Morgan
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Agent CBI Tork (gościnnie)
6.5 2010 Agent CBI Tork (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Agent CBI Tork (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Agent CBI Tork (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Agent CBI Tork (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Agent CBI Tork (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Agent CBI Tork (gościnnie)
8.1
Zawód glina
Job, The
2001 Agent CBI Tork (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Agent CBI Tork (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joshua Biton filmy Joshua Biton najlepsze filmy Joshua Biton zdjęcia Joshua Biton galeria Joshua Biton biografia Joshua Biton nominacje Joshua Biton nagrody i wyróżnienia Joshua Biton filmografia Joshua Biton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.