Josh Stamberg
Data urodzenia: 1970-01-04
Miejsce urodzenia: Waszyngton, Dystrykt Kolumbii, USA
Stan cywilny: żona Myndy Crist, dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Don Herrick (gościnnie)
7.7 2009 Martin Danberg (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 A.U.S.A. Hutchinson (gościnnie)
8.0
Studio 60
Studio 60 on the Sunset Strip
2006 Don Herrick (gościnnie)
6.1
Alex
Courting Alex
2006 Don Herrick (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Don Herrick (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Don Herrick (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Tommy Walker (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Don Herrick (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Don Herrick (gościnnie)
7.5 2002 Agent Grooms (gościnnie)
7.3 2002 Ben McCadden (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Sarge (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Don Herrick (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Brian (gościnnie)
7.6 1993 Don Herrick (gościnnie)
0.0

0 Don Herrick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Josh Stamberg filmy Josh Stamberg najlepsze filmy Josh Stamberg zdjęcia Josh Stamberg galeria Josh Stamberg biografia Josh Stamberg nominacje Josh Stamberg nagrody i wyróżnienia Josh Stamberg filmografia Josh Stamberg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.