Josh Radnor
Data urodzenia: 1974-07-29
Miejsce urodzenia: Columbus, Ohio, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.1

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Will Jaffe (gościnnie)
7.1
SzczęścieDziękujęProszęWięcej
HappyThankYouMorePlease
2010 Will Jaffe (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Ted Mosby
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Will Jaffe (gościnnie)
7.8 2002 Will Jaffe (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Will Jaffe (gościnnie)
5.9 2000 Will Jaffe (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Ted (głos) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Will Jaffe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Josh Radnor filmy Josh Radnor najlepsze filmy Josh Radnor zdjęcia Josh Radnor galeria Josh Radnor biografia Josh Radnor nominacje Josh Radnor nagrody i wyróżnienia Josh Radnor filmografia Josh Radnor aktor Josh Radnor reżyser Josh Radnor scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.