Josh Hopkins
Data urodzenia: 1970-09-12
Miejsce urodzenia: Lexington, Kentucky, USA

Biografia:
Josh jest synem byłego kongresmena Larry'ego Hopkinsa. W szkole średniej był gwiazdą koszykówki. Uczęszczał do słynnego Actors Theatre w Louisville. Potem studiował emisję głosu i aktorstwo na Auburn University. Następnie przeprowadził się do Nowego Jorku, gdzie zaczął szukać pracy. Najpierw zagrał epizod w serialu "Law & Order" a potem dołączył do obsady serialu "New York Undercover". Jego pierwszym filmem był "G.I. Jane" w re?yserii Ridleya Scotta. Film mia?łkrytyczne recenzje, ale zyskał sobie popularność. W filmie telewizyjnym "Pirates of Silicon Valley", Josh zagrał Paula Allena, współzałożyciela Microsoftu. Wystąpił także w teledysku do piosenki Alanis Morissett pt.: "Unset", który piosenkarka sama wyreżyserowała. W 1999 roku zagrał gościnnie w dziewięciu odcinkach serialu "Jack & Jill". W 2000 wystąpił w przeboju kinowym "Gniew oceanu" z Georgem Clooney'em. Josh zagrał pilota śmigłowca, który ratuje wielu ludzi ryzykuj?c w?asne ?ycie. W 2001 roku dołączył do obsady serialu "Ally McBeal". Mimo, że postać którą zagrał, prawnik Raymond Milbury to kobieciarz, który chce się umawiać z wszystkimi kobietami na raz, wzbudza sympatię. Może dzięki ironicznemu błyskowi w oku i temu, że świetnie wyglada w garniturze?.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Mark Gantry (gościnnie)
7.6 2009 Mark Gantry (gościnnie)
7.7 2009 Oficer (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
Imprezowo
Swingtown
2008 Mark Gantry (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Mark Gantry (gościnnie)
4.9
Zaginiona
Oyayubi sagashi
2006 Mark Gantry (gościnnie)
6.6 2006 Mark Gantry (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Mark Gantry (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Michael Stires (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Shane Carson (gościnnie)
7.7
Gorące Hawaje
North Shore
2004 Mark Gantry (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Mark Gantry (gościnnie)
7.3 2002 Mark Gantry (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Mark Gantry (gościnnie)
9.7 2001 Mark Gantry (gościnnie)
0.0 2001 Mark Gantry (gościnnie)
7.0
Gniew oceanu
Perfect Storm, The
2000 Mark Gantry (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Mark Gantry (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Mark Gantry (gościnnie)
6.8 1997 Mark Gantry (gościnnie)
7.5 1997 Mark Gantry (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Mark Gantry (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Josh Hopkins filmy Josh Hopkins najlepsze filmy Josh Hopkins zdjęcia Josh Hopkins galeria Josh Hopkins biografia Josh Hopkins nominacje Josh Hopkins nagrody i wyróżnienia Josh Hopkins filmografia Josh Hopkins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.