Josh Holloway
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 James "Sawyer" Ford
0.0 2011 James "Sawyer" Ford
7.8 2009 James "Sawyer" Ford
7.5
Zagubieni
Lost
2004 James "Sawyer" Ford
7.6 2004 James "Sawyer" Ford
7.8 2003 James "Sawyer" Ford
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 James "Sawyer" Ford
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Kenny Richmond (gościnnie)
7.6 1999 James "Sawyer" Ford
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 James "Sawyer" Ford

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Josh Holloway filmy Josh Holloway najlepsze filmy Josh Holloway zdjęcia Josh Holloway galeria Josh Holloway biografia Josh Holloway nominacje Josh Holloway nagrody i wyróżnienia Josh Holloway filmografia Josh Holloway aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.