Josh Clark
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2010 Naczelnik więzienia (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Detektyw Breyer (gościnnie)
0.0 2009 Naczelnik więzienia (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Artie Beck (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Ed (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Naczelnik więzienia (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Szeryf (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Naczelnik więzienia (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Naczelnik więzienia (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Naczelnik więzienia (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Naczelnik więzienia (gościnnie)
6.9
Krucjata
Crusade
1999 Naczelnik więzienia (gościnnie)
4.6
Wysłanniczka
Sender, The
1998 Naczelnik więzienia (gościnnie)
7.6 1995 Naczelnik więzienia (gościnnie)
6.8
Duży
Big
1988 Naczelnik więzienia (gościnnie)
10.0 1986 Naczelnik więzienia (gościnnie)
5.7 1986 Naczelnik więzienia (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Naczelnik więzienia (gościnnie)
8.6 1982 Naczelnik więzienia (gościnnie)
8.2 1982 Naczelnik więzienia (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Naczelnik więzienia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Josh Clark filmy Josh Clark najlepsze filmy Josh Clark zdjęcia Josh Clark galeria Josh Clark biografia Josh Clark nominacje Josh Clark nagrody i wyróżnienia Josh Clark filmografia Josh Clark aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.