Joseph Whipp
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1999 Pracownik schroniska (gościnnie)
8.2 1998 (gościnnie)
7.7
Pokerowa zagrywka
Suicide Kings
1997 Harry
7.4 1997 Stanpp (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Joe Kelly (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Inspektor Donnegan (gościnnie)
7.2 1995 Kapitan (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 U.S. Marshall(gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Patrick Norton (1998) (gościnnie)
7.6 1993 Lou Garvey (gościnnie)
6.9 1992 Szeryf (gościnnie)
6.7 1992 Kontrahent (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Kendall (gościnnie)
7.3 1990 Fire Captain (gościnnie)
7.2
Pokolenia
Generations
1989 Charles Mullen
5.7 1989 Kapitan Bob (gościnnie)
5.8 1988 Top (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Pan Quaranta (gościnnie)
10.0 1987 Buck Clyde (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Dr Taylor(1987) (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 (gościnnie)
7.5 1985 Badacz (gościnnie)
6.3 1984 Gil Franzen (gościnnie)
5.5 1984 Komisarz policji
7.0 1984 (gościnnie)
9.0 1984 (gościnnie)
7.6 1984 (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Robert S. John (gościnnie)
10.0 1983 Jailer
8.3 1983 Vardosk (gościnnie)
6.2 1982 Carl Taub (1982) (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Molina (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Jack Dalton (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Szef (gościnnie)
7.7
Ucieczka z Alcatraz
Escape from Alcatraz
1979 Strażnik więzienny
8.5 1979 Mason (gościnnie)
6.8 1977 Belson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph Whipp filmy Joseph Whipp najlepsze filmy Joseph Whipp zdjęcia Joseph Whipp galeria Joseph Whipp biografia Joseph Whipp nominacje Joseph Whipp nagrody i wyróżnienia Joseph Whipp filmografia Joseph Whipp aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.