Joseph Sikora
Data urodzenia: 1976-06-27
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 James Barr
8.2
Wyspa tajemnic
Shutter Island
2010 Shane Herman (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Hans Schroeder (gościnnie)
7.4
Anatomia prawdy
Body of Proof
2010 Shane Herman (gościnnie)
7.7 2010 Shane Herman (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Jonas Ganz (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Chłopak Sary (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Shane Herman (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Shane Herman (gościnnie)
7.3 2004 Joe Riggs (gościnnie)
7.5 2002 Boz Harrelson (gościnnie)
7.3 2002 Howard Benchley (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Shane Herman (gościnnie)
7.4 2001 Shane Herman (gościnnie)
6.1
Obserwator
Watcher, The
2000 Shane Herman (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Shane Herman (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Shane Herman (gościnnie)
7.0 1995 Shane Herman (gościnnie)
7.6 1993 Shane Herman (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Shane Herman (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Shane Herman (gościnnie)
0.0

0 Shane Herman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph Sikora filmy Joseph Sikora najlepsze filmy Joseph Sikora zdjęcia Joseph Sikora galeria Joseph Sikora biografia Joseph Sikora nominacje Joseph Sikora nagrody i wyróżnienia Joseph Sikora filmografia Joseph Sikora aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.