Joseph R. Sicari
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Phillip Di Notti (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Phillip Di Notti (gościnnie)
7.6 1993 Phillip Di Notti (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Phillip Di Notti (gościnnie)
7.4 1990 Phillip Di Notti (gościnnie)
9.0 1984 Phillip Di Notti (gościnnie)
7.6 1984 Phillip Di Notti (gościnnie)
6.6
Partnerzy
Partners
1982 Phillip Di Notti (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Phillip Di Notti (gościnnie)
9.0 1976 Phillip Di Notti (gościnnie)
10.0 1975 Phillip Di Notti (gościnnie)
6.1 1975 Phillip Di Notti (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Phillip Di Notti (gościnnie)
7.3 1973 Phillip Di Notti (gościnnie)
6.5
Kim jest Harry Kellerman i dlaczego wygaduje o mnie te okropne rzeczy?
Who Is Harry Kellerman and Why Is He Saying Those Terrible Things About Me?
1971 Phillip Di Notti (gościnnie)
8.2 1968 Phillip Di Notti (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph R. Sicari filmy Joseph R. Sicari najlepsze filmy Joseph R. Sicari zdjęcia Joseph R. Sicari galeria Joseph R. Sicari biografia Joseph R. Sicari nominacje Joseph R. Sicari nagrody i wyróżnienia Joseph R. Sicari filmografia Joseph R. Sicari aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.