Joseph Millson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Sean
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Alan Jackson
7.7
Porozmawiaj ze mną
Talk to Me
2007 Woody
7.7 2006 Lord Byron
7.4 2006 Carter
7.7 2005 Billy Banquo
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Steve Parkinson (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Paul Fry (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 James Parkes (gościnnie)
7.0 1993 Dr Sam Morgan (1999-2001)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph Millson filmy Joseph Millson najlepsze filmy Joseph Millson zdjęcia Joseph Millson galeria Joseph Millson biografia Joseph Millson nominacje Joseph Millson nagrody i wyróżnienia Joseph Millson filmografia Joseph Millson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.