Joseph Malone
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.1 1999 Choreograf (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Bob Rosse (gościnnie)
6.8
Uniwersalny żołnierz
Universal Soldier
1992 Huey
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Jack Pennington (gościnnie)
7.4 1990 Michael (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Zastępca Grimes (gościnnie)
5.7 1989 Angelo (gościnnie)
7.0 1987 on sam / inne postaci
5.7 1986 Prawnik Frank Pastorini (gościnnie)
8.6 1982 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph Malone filmy Joseph Malone najlepsze filmy Joseph Malone zdjęcia Joseph Malone galeria Joseph Malone biografia Joseph Malone nominacje Joseph Malone nagrody i wyróżnienia Joseph Malone filmografia Joseph Malone aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.